diumenge, 29 de maig del 2016

#1AnyEnComú

El 24 de maig, primer aniversari de guanyar Barcelona en Comú a l'ajuntament de Barcelona. 

El passat dilluns per moltes gracienques i graciencs va ser un dia agredolç, doncs el dia abans havia hagut el desallotjament de l'espai social Banc Expropiat.

Durant aquest primer any el grup municipal ha treballat de valent, ha tret força temes endavant. Alguns d'ells amb el suport dels altres partits de l'esquerra, com no podia i podrà ser d'altre manera, doncs el resultat del 24 de maig del 2015 a Barcelona (com a d'altres ciutats, també) va deixar clar que som una ciutat plural i diversa. També va deixar clar que la ciutat de Barcelona va donar suport majoritàriament a opcions d'esquerres. 

Pel que fa al treball a barris. Gràcia en Comú les primeres mesures que hem pres tenen a veure amb la salut i la mobilitat, amb efectes saludables per a veïnes i veïns i treballar la diagnosi dels barris per detectar vulnerabilitats. Molts altres temes treballant que aniran quallant. Alguns d'ells compartits amb altres partits en el districte. Totalment lògic.

Ahir a la celebració, tallers amb retorn de les diferents àrees de les regidories, també retorn de l'alcaldessa, paella en comú, parèntesi per poder participar a la marxa de la dignitat i acte final on, prèviament, van ser presents temes tan candents com refugiats, banc expropiat i NuitDebout. S'intercalaren actuacions musicals. 

Hi va haver gent de Gràcia per arreu. El taller en el que varem participar Gràcia en Comú des de la fila 0 va ser el de Economia del Be Comú amb el tema del turisme.

Deixo algunes imatges dels molts moments viscuts ahir. 








 
 


 #1AnyEnComú

Continuem!!!
Àngels T.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada