dimarts, 15 de desembre del 2015

Jupiter - Europa: Partidàs de primera!

Quan fa varies setmanes em va convidar el CEJúpiter a assistir al partit d'aquest diumenge, entre el Júpiter  i l'Europa, en tant que consellera d'esports del districte de Gràcia, no m'ho vaig pensar dos cops, es tractava d'un derbi barceloní. M'ho vaig anotar a l'agenda. El que no m'imaginava, quan diumenge agafava el metro a Joanic, era que veuria un partit, digne de la primera divisió. No és sols el 4-5 amb que va acabar el derbi, sinó per la qualitat i emoció del mateix.



Alguns seguidors en acabar comentaven  "poc contents estaran els entrenadors..." i es lògic, perquè molts gols pot evidenciar que tens problemes en la porteria i/o en la defensa. Ara, el cert és que varem gaudir d'un partit bonic i molt emocionant.
                                                                 
Gràcies CE Júpiter per haver-me convidat. Gràcies CE Europa per lluitar per remuntar.

I vull destacar que aquest derbi barceloní, d'equips històrics arrelats al territori, als seus barris i veïnatge, va fer que la llotja del Júpiter estigues a petar i comptar amb l'acompanyament d'especialistes de l'esport i també dels dos regidors de Barcelona, de Sant Martí -districte del Júpiter- i de Gràcia -districte de l'Europa-, Josep Mª Montaner i l'Eloi Badia, amés dels consellers que portem esports en els nostres respectius districtes. Ho comento perquè es fan moltes coses, algunes tenen visibilitat i moltes altres son anònimes, però no per això menys importants.

Tot el suport a l'esport dels barris i de proximitat!

Aquí teniu alguns enllaços amb notes sobre partidàs de diumenge. Gaudiu amb elles.
Jo tampoc oblidaré aquests partit.

Remuntada de bojos!

Derbi de somni

Júpiter i Europa protagonitzen un derbi que es recordarà d'aquí 100 anys

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada