diumenge, 17 de maig del 2015

La confluència des de baix.




D’aquí a una setmana estarem contant vots en els col·legis electorals les persones que fem d’apoderades, com serà el meu cas.

Estem fent campanya tan intensament que queda poc temps per altres coses que no siguin trobades, repartiment de materials en places i metros, encartellades, presentacions de programa en els diferents barris,...

Barcelona en Comú.  Considero que estem fent una experiència formidable.
Ho vull dir abans de saber el resultat del 24M, perquè l’experiència es molt bona, independentment del resultat que aconseguim el proper diumenge.

A Gràcia, portem treballant integrants de diferents procedències polítiques, activistes socials, veïnes i veïns entusiasmades amb el projecte de confluència endegat fa mesos i entre totes estem cimentat unes bones bases de treball.  Les incorporacions no paren. És una situació i un moment il·lusionant.

Hem preparar un programa per Barcelona, de ruptura democràtica i hem preparat programa des dels barris i els eixos temàtics. Ara els estem presentant a barris i places, donant-los a conèixer a les veïnes i els veïns.

Vull deixar unes imatges d’aquests dies, d’activitats grans i petites







I també l’enllaç de l’acte del passat dimecres a la Plaça de la Virreina #Temps Constituents #ForcadesAmbAda, presentat per Gerardo Pisarello

Dimecres 20, a les19h. Barcelona en Comú convoca a la Plaça Catalunya. És un repte. 
Per guanyar l'ajuntament de Barcelona, per fer fora les polítiques neoliberals de Tries i CiU que s'estan venen la ciutat a marxes accelerades, necessitem el suport i vot de moooolta gent.
Convidades a venir! i a donar suport a Barcelona en Comú.

Angels T.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada