diumenge, 19 d’octubre del 2014

El país que vull (1) .... És un país sense CIEs




Inicio aquesta sèrie de notes perquè el meu desig d’assolir el dret a decidir de Catalunya es complementa -millor dit és indestriable- amb el desig d’aconseguir justícia social i drets individuals i col·lectius per a les persones. 
 

Divendres i dissabte centenars d’entitats i activistes socials hem donat suport a la campanya “Tancarem el CIE de Barcelona”.


Faig meves les declas de la portaveu de SOS Racisme quan ahir, davant el centre d’internament de Barcelona, un lloc perdut en mig de l'enorme polígon industrial de la Zona Franca, quan explicava, que un país de vol ser lliure no pot permetre's l’existència d’espais com aquests, on les persones son engarjolades pel simple fet de no disposar de papers. 



Ahir, davant el CIE de Barcelona, l'acció de denúncia es completà amb una cadena humana per encerclar aquesta instal·lació, en la que en els darrers temps han mort quatre persones, per maltractaments o no atenció al estar malalts. Cap persona és il·legal, Tancarem, tancarem el centre d'internament ha de quedar clar a tothom.

Avui serè a la plaça de Catalunya a la convocatòria d’Ara és l’hora i dimarts a l’acte de presentació de la campanya Esquerres pel SíSí a Gràcia. Esteu totes i tots convidats! 

àngels tomás

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada