dimecres, 28 de maig del 2014

Solidaritat amb Can Vies




Aquesta tarda, a #ViladeGràcia ha hagut convocatòria solidaria amb Can Vies, com en una cinquantena més de barris. S’ha sortit de la plaça Revolució, plena de gent jove, i s'ha enfilat cap a Sants, com les altres convocatòries que s’han fet a Barcelona. 


El dia desprès de les eleccions, l’ajuntament de Barcelona, ha activat el dispositiu per a desallotjar i enderrocar, en un vist i no vist, el CSO CanVies, del barri de Sants. 
 
Amb violència policial indiscriminada, no ha quedat pedra sobre pedra del centre okupat. I resposta amb ràbia. La solidaritat s’ha estès com una taca d’oli, fins i tot fora de Catalunya.



Can Vies vivia des de feia 17 anys al barri. Formava part del teixit associatiu d’aquest.

Com explicava aquesta nit la sociòloga Marina Subirats en un programa televisiu: Estem en un moment complicat, de terra molt seca i qualsevol guspira pot aixecar un gran foc. Can Vies és una guspira. Mal fet i mal gestionat per par de l'ajuntament #Tries.

Plaça Revolució. VdG
Ahir nit, passats dos quarts d’una un helicòpter va despertar una part de veïnat de Gràcia, amb la seva agressió acústica i el focus lumínic a lo Blade Runner.


Sols unes línies per expressar la meva solidaritat amb Can Vies. El poder no pot suportar que centres alternatius a més de generar idees, facin barri, suport mutu, s’organitzin a banda de les regles del sistema. Però de sota les runes sorgeix  CAN VIES RENEIX EN CADA ESPAI  LLIURE.



Hi ha criminalització dels moviments socials, i darrera d'aquesta plans precisos contra els diferents espais autogestionats. Cal estar amatents!


Us deixo tres enllaços:
La FAVB sobre el desallotjament de Can Vies  http://www.favb.cat/node/861
Solidaritat amb Can Vies, de L’Aurora
 AJ davant el desallotjament de Can Vies i el segrest policial de Sants

 àngels t.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada