dijous, 22 de maig del 2014

#DretsiDignitat #FemForalaTroika



El passat dissabte, el Cargol Graciós i l’Associació de Veïns Verdi del Mig, van organitzar el TASTA EUROPA VINE A VERDI 2014 i entre les activitats, a més de la mostra de degustació de plats europeus, un debat entre representants de formacions gracienques que es presenten el 25M. Jo vaig participar en representació d’ICV-EUiA.

Sota un sol de justícia que els participants no varem notar doncs érem sota una carpa, però el públic assistent, sí, vam debatre durant més d’una hora llarga entre CiU, PSC, ERC i ICV-EUiA. El PP s’excusà perquè tenien l’acte central. 

La gent incansable de GràciaMon que estava allí, han editat una càpsula que està força bé. Aquí teniu l’enllaç per si li voleu fer una ullada. Com és una mica llarg, el que explico ho podeu trobar en els minuts 3.10, 8.07, 11.16, 13.36 i 16.19.

És un moment important. El que es decideix a Europa ens afecta i molt a les ciutadanes i els ciutadans. Un 80% del que es decideix te efectes sobre la nostra vida quotidiana. Es diu aviat!  Alhora sembla taaaaan llunyana.

A banda de l’activitat quotidiana, la sensibilització sobre la situació, les propostes i animar als veïns i veïnes a anar a votar el 25M, ha estat de proximitat, amb mitjans austers, en diferents indrets de Gràcia (Vila, Camp d’en Grassot, Penitents, Vallcarca,..).  Difonent principalment les nostres 10 prioritats, que senyalen meridianament que la prioritat de la nostra candidatura, la de l’Esquerra Plural, on estem ICV, EUiA, IU, ANOVA i fins a 12 organitzacions, son les persones: Cal rescatar les persones, no els bancs.


I això ho lluitarem tots els nostres candidats i candidates els d’ICV-EUiA i els i les de la tota la llista, i encara més, ho faran també els companys i companyes del Partit de l’Esquerra Europea escollits en diferents països (Syriza, Die Linke, Front de Gauche, Bloco de Esquerda, Sinn Fein...), i també la defensa de la consulta del poble català i el respecte al resultat de la mateixa.

DretsSocials i DretsNacionals. Tot plegat avui, més necessari que mai.

Alexis Tsipras, candidat de l'Esquerra Europa

Junts i juntes podem canviar Europa!!!






Àngels Tomás.

1 comentari:

  1. Gràcies a les dues entitats per organitzar activitats com les que varem poder gaudir dissabte passat a Verdi del Mig.

    ResponElimina