dijous, 27 d’agost del 2015

Constitució del Consell plenari de Gràcia.



Fa un mes es va constituir el Consell plenari del districte de Gràcia, el 29 de juliol. Com a d’altres districtes de Barcelona, una majoria de conselleres i consellers s’estrenen en aquest mandat. A Gràcia, Barcelona en Comú estarà representada per Robert, Clara, Eduard, Marta i Àngels. 

Clara, Robert, Àngels, Marta, Eduard
En el meu cas, malgrat he estat dos anys consellera, ara tot és nou. Noves companyes i companys. Passar d’oposició a govern, noves àrees de govern... Tot un canvi! 
La nova composició del plenari

Acceptant el càrrec de consellera de districte de Barcelona en Comú, amb la vista i la il·lusió posades en el futur: 


“Sí prometo, per imperatiu legal, tot esperant prometre, més d’hora que tard, la Constitució de la futura República Catalana”.



La sala plena amb representants de les entitats, dels diferents grups municipals, amigues i amics, companyes d'aventura i projecte, entre les que estaven Xisca, Silvia, Marga, Conxa, Irene, Quique, Manel, Pepe, Rosa, Anna, Jordi, Marina,  Cristina, Amalia, Pep, ... i per descomptat en David. I just abans de tot això, a la plaça de la Vila, pancartes visualitzant les diferents lluites i reivindicacions dels barris de Gràcia. El decàleg de mesures de la plataforma Gràcia on vas?, la denúncia de les agressions masclistes, la reivindicació del CUAP 24h a l'hospital de l'Esperança. Imprescindibles!










Vaig haver de fer una pausa en les vacances per poder assistir al plenari. En bus amunt i a ball, però l’esdeveniment s’ho valia. Fins a la Festa Major.
Nou equip de conselleres i consellers amb alguns dels que han acabat mandat
 

Amb una mica de retard arrenco amb notes al bloc per aquesta nova etapa. He viscut amb tranquil·litat i sense cobertura mòbil uns dies de vacances i en acabar-les, zas! la intensitat de les festes i el retorn a la feina.



Serveixi aquesta entrada de preàmbul de la intensa etapa que tenim per endavant en la que compatiré treball al districte molt estretament amb la Clara, la Marta, l’Eduard i el Robert i amb el conjunt de l’assemblea de Gràcia en Comú. 

àngels t.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada